Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Desaigües subterranis

Serveis de construcció y reparació de claveguerons o Desaigües Subterranis.

Som una empresa dedicada als serveis de construcció i reparació de claveguerons (Desguassos Subterranis) contribuint així en la preservació del medi ambient. El nostre objectiu és col·laborar amb vostè en la recerca i desenvolupament de solucions a la mesura de les seves necessitats.

Desaigües subterranis Barcelona
Desaigües subterranis empresa

Reparació de Canonades

Tenim la solució per a tot tipus d'embusos. Sabem que els nostres clients en aquests casos necessiten una atenció ràpida i efectiva pel que disposem d'unitats mòbils per a realitzar qualsevol intervenció urgent.

Desguassos Subterranis els ofereix un servei ràpid d'alta qualitat amb costos raonables en canonades, fosses sèptiques, pous, canonades de desguassos, etc. Equip amb gran experiència i professionalitat. Truqui'ns!

Saber-ne més

Serveis reparació desguassos i canonades

Serveis a administradors

Té la seva comunitat problemes d'olor procedent de l'embornal?
A moltes comunitats els puja l'olor desagradable de l'embornal.
Nosaltres oferim un servei de manteniment per a finques. Consulta'ns per a més informació!

Llegir més

Serveis a constructors

Ens encarreguem de la nova reconstrucció de l'antic clavegueró o canonades, substituint l'antic i deteriorat per un nou on estiguin presentis totes les normatives requerides pels ajuntaments.

Llegir més

Pressupost

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.