Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Desaigües Subterranis Serveis de construcció i reparació de claveguerons o Desaigües Subterranis. Demani pressupost

Empresa

Serveis de construcció i reparació de claveguerons o Desaigües Subterranis.

Les obstruccions dels claveguerons a causa del deteriorament, rosegadors, arrels dels arbres, fan necessari la seva reparació integral del clavegueró. Un dels principals problemes de les comunitats de veïns són les males olors, la col·locació de sifons en els vestíbuls de la finca amb la tapa de registre per al seu manteniment solucionen aquest problema.

EMPRESA_METAS_CONTENIDO_IMGALT01

La nostra experiència i ímpetu renovador i la contínua introducció de millores mediambientals i tecnològiques, converteixen la nostra empresa en un sinònim de qualitat i bon fer, deixant plenament satisfet tant a constructors com a comunitats de propietaris.

Ens encarreguem de tots els tràmits de les llicències necessàries per a l'execució de les obres. Ens desplacem fins al seu domicili i realitzem la inspecció visual, sempre que sigui factible, del seu clavegueró i els facilitarem pressupost per a la seva reparació sense cap cost.

Col·laborem amb empreses que disposen d'unitats mòbils d'inspecció de xarxes mitjançant càmeres de TV, per a visió interna de canonades i detector d'arquetes.