Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Desaigües Subterranis Serveis de construcció i reparació de claveguerons o Desaigües Subterranis. Demani pressupost

SERVEIS A ADMINISTRADORS

Té la seva comunitat problemes d'olor procedent de l'embornal?
A moltes comunitats els puja l'olor desagradable de l'embornal i han de suportar no solament males olors sinó també paneroles i en alguns casos rates.

A que és degut això? En la majoria dels casos el desguàs està directe, sense cap mitjà que impedeixi la pujada de les males olors, a l'embornal. La solució! La col·locació d'un sifó, generalment en els vestíbuls de la finca amb la seva tapa de registre per al seu manteniment impedeix aquest problema tan molest.

Problemes clavegueres edificis

Crida la seva comunitat moltes vegades a la cuba per a la seva neteja?

Tot desguàs necessita un manteniment, però ens vam trobar que en moltes ocasions s'ha de cridar molt sovint al camió cuba per a la seva neteja, això no és normal.

Quin pot ser el problema? Dependrà de diferents factors com: Tubs de poc diàmetre, trencats per antic, per les rates, arrels dels arbres etc.… La construcció nova soluciona aquest problema estalviant-nos temps i diners.

Desaigües edificis