Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Desaigües Subterranis Serveis de construcció i reparació de claveguerons o Desaigües Subterranis. Demani pressupost

Reparació de Baixants

Té la seva comunitat problemes d'olor procedent de l'embornal?
A moltes comunitats els puja l'olor desagradable de l'embornal i han de suportar no solament males olors sinó també paneroles i en alguns casos rates.

A que és degut això? En la majoria dels casos el desguàs està directe, sense cap mitjà que impedeixi la pujada de les males olors, a l'embornal. La solució! La col·locació d'un sifó, generalment en els vestíbuls de la finca amb la seva tapa de registre per al seu manteniment impedeix aquest problema tan molest.

Problemes clavegueres i baixants edificis

Crida la seva comunitat moltes vegades a la cuba per a la seva neteja?

Tot desguàs necessita un manteniment, però ens vam trobar que en moltes ocasions s'ha de cridar molt sovint al camió cuba per a la seva neteja, això no és normal.

Quin pot ser el problema? Dependrà de diferents factors com: Tubs de poc diàmetre, trencats per antic, per les rates, arrels dels arbres etc.… La construcció nova soluciona aquest problema estalviant-nos temps i diners.

Desaigües edificis i baixants